Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

A-Film brengt Quality Film Collection naar iTunes

Een groot aantal titels van de Quality Film Collection van A-Film is binnenkort online beschikbaar in de iTunes Store. Dat meldt Bart Verhoeven, marketing & business development manager bij de Amsterdamse distributeur.

Eerder dit jaar sloot A-Film een contract met iTunes, waardoor bekende titels als Immortals, De Heineken Ontvoering, Sonny Boy en Black Butterflies zijn te streamen en/of te downloaden.

"Sinds maart hebben een contract waardoor we direct titels kunnen leveren, verkopen en marketen. We werken inmiddels samen met onder meer uDream en BosBros voor de levering aan iTunes", vertelt Verhoeven. "Op dit moment zijn er vijftig A-Film-titels in de iTunes Store te vinden en dit jaar zullen we het aantal films sterk uitbreiden, met daarbij ook zo'n 20-25 titels uit de Quality Film Collection. Deze titels zijn zowel te downloaden (EST) als te streamen." Het kost 3,99 euro om een film te 'huren' en 9,99 euro om te downloaden.

Lees verder op Entertainmentbusiness.nl

(Bron: Entertainmentbusiness.nl)

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar