Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Vier miljoen mensen betalen voor Spotify

Spotify heeft het afgelopen jaar een miljoen nieuwe betalende gebruikers mogen bijschrijven. Het totaal aantal betalende gebruikers van de streaming muziekdienst staat op 4 miljoen.

Dat laat Spotify dinsdag weten.

In januari maakte het bedrijf nog bekend dat er 3 miljoen betalende abonnees waren. Spotify is ook gratis te gebruiken. Dan is echter wel reclame tussen nummers door te horen. Ook zit er een beperking op hoeveel muziek er per maand gestreamd kan worden.

Betalende gebruikers kunnen twee bundels nemen. Voor 4,99 euro per maand wordt de reclame verwijderd en kan er onbeperkt gestreamd worden. Voor 9,99 euro per maand kunnen bestanden ook gedownload worden zodat voor het afspelen geen internetverbinding nodig is.

Lees verder op NU.nl

(Bron: NU.nl)

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar