Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Supersnel Downloaden met UPC : Test je verbinding!

Films, muziek, ringtones en software supersnel downloaden? UPC presenteert Fiber Power Internet: het snelste internet van Nederland, tot 5x sneller dan ADSL. In delen van Nederland waar UPC Fiber Power Internet nog niet beschikbaar is, levert UPC een internetverbinding met een snelheid van maximaal 24 Mbps.

Maar hoe snel zijn de nieuwe internetverbindingen precies? Met de van UPC kan je zelf gemakkelijk kijken hoe snel je verbinding nu is.

Valt de downloadsnelheid tegen, dan kan je gemakkelijk overstappen naar een geschikt pakket, bijvoorbeeld het pakket, waarmee je tot 6 keer sneller als met een ADSL verbinding kunt downloaden. Ook aan de minder veeleisende downloader is gedacht, het pakket is uitstekend geschikt wanneer je slechts af en toe een film, muziek of software download.

Doe dus snel de gratis van UPC!

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar