Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Nieuwe downloadwinkel voor klassieke muziek

Klassieke muziek downloaden? Onder de naam Passinato is deze week een nieuwe downloadwinkel geopend in de UK, met een ruime catalogus aan klassieke muziek. Circa 18.000 nummers worden momenteel ter download aangeboden. De downloads zijn niet voorzien van een kopieerbeveiliging, zijn van redelijk hoge kwaliteit (320 Kbps/FLAC) en kosten ongeveer een euro per stuk.

Naast een downloadwinkel heeft Passinato de ambitie uitgesproken ook een sociaal tintje te hebben, door een platform aan te bieden waarop gebruikers met elkaar kunnen discussiėren over muziek en met elkaar in contact kunnen treden. Op het moment is het downloaden van muziek alleen mogelijk wanneer je in Engeland woont.

Passinato

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar